Nyheter!

Publicerat: 2022-03-23

Den första stadsutvecklaren

Stadsliv Borlänge, Tomas Kristofoffersson

Borlänge har fått sin första Stadslivsutvecklare och det är Tomas Kristoffersson och arbetar idag som näringslivsutvecklare i Gagnef.

-Intresset för tjänsten har varit mycket stort och vi är väldigt glada över att kunna knyta till oss Tomas med hans kunskap och erfarenhet, säger Thomas Agneteg som är ordförande i Stadsliv Borlänge.

Den nybildade föreningen Stadsliv Borlänge arbetar med att bygga ett attraktivare Borlänge där invånarna trivs och besökarna känner att dom vil återvända till.

-Viktigast initialt är att sälja in föreningen och mig själv och få med så många aktörer som möjligt på tåget. Och utifrån det ta tillvara på deras idéer och tankar för att tillsammans skapa ett attraktivare Borlänge. Med min erfarenhet från handeln och etablering tillsammans med min senaste anställning  i Gagnef kommun kan jag bland annat bidra med att se mer över helheten från ett helikopterperspektiv. Har också ett bra uppbyggt nätverk i området som jag hoppas kan bidra till utvecklingen av Borlänge, säger Tomas Kristofersson som är Borlänges första Stadslivsutvecklare.

 Intresset för tjänsten har varit mycket stort och arbetet med rekryteringen har pågått sedan årsskiftet i samarbete med NXT Job.
Jag känner mig övertygad om att Tomas är rätt person för jobbet. Han är en positiv och självgående person med ett driv och engagemang som kommer inifrån. Precis det vi sökt efter i vår Stadslivsutvecklare, säger Linn Grins som är föreningens kassör.

 Stadsliv Borlänge kommer att öppna sitt kontor på CoSpace mitt i centrum för att kunna vara lättillgängliga för medlemmar och allmänhet. 
-Att synas är viktigt för oss. Alla ska märka vad vi gör och det ska vara lätt att göra sin röst hörd, säger Thomas Agneteg.

 Föreningens arbete fortsätter och med en Stadslivsutvecklare på plats kommer mycket att hända.
-Det viktigaste nu är visa att vi finns och sprida vår vision om ett större folkliv i Borlänge, samt att få med oss fler medlemmar i föreningen.

Det är för de framtida medlemmarna, Borlänges befolkning och besökare som Stadsliv Borlänge finns till, avslutar Linn Grins.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse – läs mer