Nyheter

Publicerat: 2022-08-16

Får vi bjuda på frukost?
2/9 kl. 8.00 - 9.00
CoSpace (Sveagatan 6)

Vi är nyfikna på dig och din verksamhet och vill gärna höra
dina tankar om hur vi tillsammans kan utveckla Borlänge.
Vi vill även passa på att berätta om vår nya förening och
vilka tankar vi har.
Kom och träffa Borlänges första Stadslivsutvecklare
Tomas Kristoffersson och föreningens styrelse.
Det är tillsammans vi skapar Borlänges framtid!


Länk till frukostanmälan med Stadsliv Borlänge! (office.com)

 

Tillbaka till startsidan

Publicerat: 2022-08-11

Ny medlem

Ytterligare en medlem är värvad till Stadsliv Borlänge!

Välkommen Intersport! På CoSpace kan du hyra kontor och arbetsplats per dag, vecka, månad, år…Stadsliv Borlänge hälsar@intersportborlänge som medlem i föreningen! På Intersport hittar du ett stort av sportartiklar från kända varumärken. Intersport har allt för träningen. Handla online eller i butik. Alltid snabb och fri frakt till butiken! Inspiration, nyheter och tips för en aktiv vardag! Ni hittar Intersport på Norra backa handelsplats. 

Ola & Mattias med personal hälsar er välkomna till butiken

Stadsliv ser fram mot ett givande samarbete!

 

 

Tillbaka till startsidan

Publicerat: 2022-06-30

Ny medlem

Ytterligare en medlem är värvad till Stadsliv Borlänge!

Välkommen CoSpace! På CoSpace kan du hyra kontor och arbetsplats per dag, vecka, månad, år…

Vi ser fram mot ett givande samarbete!

 

Tillbaka till startsidan

Publicerat: 2022-06-21

Första stadsutvecklaren på plats

Bild på Tomas KristofferssonMåndagen den 13 juni började Borlänges första Stadslivsutvecklare, Tomas Kristoffersson sin nya tjänst och är på plats i Co-Spaces lokaler på Sveagatan.

Tomas kommer senast från en tjänst i Gagnef kommun som näringslivsutvecklare där han verkat i ca 7½ år. Tomas har en lång bakgrund från dagligvarubranschen bl a som etablerare på Coop där Stora Coop på Norra Backa är en av butikerna som Tomas var med att etablera.

Viktigast initialt är att sälja in föreningen och mig själv och få med så många aktörer som möjligt på tåget. Och utifrån det ta tillvara på deras idéer och tankar för att tillsammans skapa ett attraktivare Borlänge. Med min erfarenhet från handeln och etablering tillsammans med min senaste anställning i Gagnef kommun kan jag bland annat bidra med att se mer över helheten från ett helikopterperspektiv. Har också ett bra uppbyggt nätverk i området som jag hoppas kan bidra till utvecklingen av Borlänge, säger Tomas Kristofersson som är Borlänges första Stadslivsutvecklare

Publicerat: 2022-03-23

Den första stadsutvecklaren

Stadsliv Borlänge, Tomas Kristofoffersson

Borlänge har fått sin första Stadslivsutvecklare och det är Tomas Kristoffersson och arbetar idag som näringslivsutvecklare i Gagnef.

-Intresset för tjänsten har varit mycket stort och vi är väldigt glada över att kunna knyta till oss Tomas med hans kunskap och erfarenhet, säger Thomas Agneteg som är ordförande i Stadsliv Borlänge.

Den nybildade föreningen Stadsliv Borlänge arbetar med att bygga ett attraktivare Borlänge där invånarna trivs och besökarna känner att dom vil återvända till.

-Viktigast initialt är att sälja in föreningen och mig själv och få med så många aktörer som möjligt på tåget. Och utifrån det ta tillvara på deras idéer och tankar för att tillsammans skapa ett attraktivare Borlänge. Med min erfarenhet från handeln och etablering tillsammans med min senaste anställning  i Gagnef kommun kan jag bland annat bidra med att se mer över helheten från ett helikopterperspektiv. Har också ett bra uppbyggt nätverk i området som jag hoppas kan bidra till utvecklingen av Borlänge, säger Tomas Kristofersson som är Borlänges första Stadslivsutvecklare.

 Intresset för tjänsten har varit mycket stort och arbetet med rekryteringen har pågått sedan årsskiftet i samarbete med NXT Job.
Jag känner mig övertygad om att Tomas är rätt person för jobbet. Han är en positiv och självgående person med ett driv och engagemang som kommer inifrån. Precis det vi sökt efter i vår Stadslivsutvecklare, säger Linn Grins som är föreningens kassör.

 Stadsliv Borlänge kommer att öppna sitt kontor på CoSpace mitt i centrum för att kunna vara lättillgängliga för medlemmar och allmänhet. 
-Att synas är viktigt för oss. Alla ska märka vad vi gör och det ska vara lätt att göra sin röst hörd, säger Thomas Agneteg.

 Föreningens arbete fortsätter och med en Stadslivsutvecklare på plats kommer mycket att hända.
-Det viktigaste nu är visa att vi finns och sprida vår vision om ett större folkliv i Borlänge, samt att få med oss fler medlemmar i föreningen.

Det är för de framtida medlemmarna, Borlänges befolkning och besökare som Stadsliv Borlänge finns till, avslutar Linn Grins.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse – läs mer