Stadsliv Borlänge

Integritetspolicy

Nedan hittar ni information om vår integritetspolicy, hantering av personuppgifter och cookies. Vid frågor maila info@stadslivborlange.se.


Vilka vi är

Vår webbplatsadress är https://www.stadslivborlange.se

Stadsliv Borlänge är en ekonomisk förening vars syfte och mål är att utveckla och hitta kreativa samverkansformer mellan handelsområden som Kupolen, Norra Backa och Borlänge centrum, men också för Borlänge i stort. Föreningen samlar aktörer från både privat och offentlig sektor och finansieras genom medlemsavgifter. Tillsammans planerar, organiserar och genomförs aktiviteter utifrån medlemmarnas idéer och förslag. Medlemskapet är indelat i olika nivåer för att passa olika verksamheters förutsättningar, men varje medlems röst är lika mycket värd.

Stadsliv Borlänge följer EU:s dataskyddsförordning GDPR, General Data Protection Regulation. Stadsliv Borlänge är personuppgiftsansvarig vid hantering av personuppgifter.


Insamling av personuppgifter

Stadsliv Borlänge utgår alltid från rättsliga grunder när vi samlar in och behandlar personuppgifter. Vanligaste anledningarna till att vi har information om dig som vi direkt från dig. Exempelvis genom att du tar kontakt med oss. Vi värnar om din personliga integritet och säljer aldrig vidare dina uppgifter. Endast våra personuppgiftsbiträden, som tillhandahåller våra informationssystem, har tillgång till dina uppgifter.


Användning av cookies

Vi använder oss av cookies vid besök på vår webbplats. Cookies används som ett hjälpmedel för dig så att du enkelt kan hitta rätt information och anpassa ditt besök efter individuella önskemål. Det kan vara teknisk information om din enhet och internetuppkoppling såsom operativsystem, webbläsarversion, IP-adress, cookies och unika identifierare. Du kan avvisa cookies i din webbläsares inställningar.


Dina rättigheter över din data

Du kan när som helst maila oss på info@stadslivborlange.se för att begära rättelse, radering eller begränsning av dina personuppgifter eller om du vill begära utdrag av dina personuppgifter. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt. Där kan du även läsa mer om dina rättigheter.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse – läs mer